Παρουσίαση προγράμματος για τον Πειραιά του Αθλητισμού από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα, του κτιρίου του ΠΟΙΑΘ (Ακτή Δηλαβέρη 3), το πρόγραμμά του για τον Πειραιά του Αθλητισμού.

Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις του, για τα νέα αθλητικά έργα υποδομής και για το μεγάλο αθλητικό κέντρο που έχει προγραμματισθεί να γίνει στο χώρο του ΣΕΦ.

Παρουσία του Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. κ. Γιώργου Σιγάλα παρουσίασε στους αθλητικούς παράγοντες της πόλης μας, τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι  προέρχονται από το χώρο του αθλητισμού. Συγκεκριμένα παρουσίασε  τον Χρήστο Αρβανίτη πρώην ποδοσφαιριστή, τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και του Εθνικού, τη Γεωργία Δημάκου παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, το Γιάννη Μιτάκη παγκόσμιο πρωταθλητή στην ιστιοπλοΐα.

Στη συνέχεια, παρουσία παλιών και νέων αθλητών, καθώς και εκπροσώπων αθλητικών σωματείων του Πειραιά, ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος στον οποίο όλοι συμφώνησαν ότι θα εργαστούν για να κάνουμε τον Πειραιά προνόμιο ζωής και στον αθλητισμό.

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *