Πασχαλιάτικο γεύμα για τους αδύναμους από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Γεύμα αλληλεγγύης για πολίτες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση πρόσφεραν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις στο Άλσος του Ελληνικού Στρατού στο Γουδή.

Το τραπέζι της Λαμπρής ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Στο μήνυμα του προς τους παρευρισκομένους ο κ. Ιερώνυμος υπενθύμισε ότι Πάσχα σημαίνει πέρασμα από τη σκλαβιά στην ελευθερία, από το σκοτάδι στο φως, από το ψέμα στην αλήθεια, από το άσχημο στο όμορφο.

Ακόμη, ευχήθηκε «όλοι αγωνιζόμενοι με ενότητα να περάσουμε από τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα στη δυνατότητα να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη, καλύτερη». «Το μήνυμα της Ανάστασης, το μήνυμα της ελπίδας, όσο και αν θέλουν δεν μπορούν να το σβήσουν», πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος.

«Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ελπίδα και με αυτή την πίστη στην ελπίδα και στο Φως της Αναστάσεως θα προχωρήσουμε στο αύριο», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος ανέφερε ότι «ο κόσμος πλέον μπορεί να αρχίζει να χαμογελά, αλλάζουν οι ημέρες και οι εποχές για την πατρίδα μας». «Νομίζω ότι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για την αναγέννηση και τις ελπίδες του λαού μας», κατέληξε.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά -νικητής βγήκε ο κ. Καμμένος- συνομίλησαν με πολίτες και όλοι μαζί άκουσαν τραγούδια από διάφορες περιοχές της χώρας από τη μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και τον Θανάση Πολυκανδριώτη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

ΕΛΑΣ: Ενημέρωση σχετικά με νέα ψευδεπίγραφη – απατηλή ιστοσελίδα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των επιτήδειων να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες, με διακινούμενη ψευδεπίγραφη – απατηλή ιστοσελίδα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *