Πειραιώτης εμπλέκεται στις απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς νεκρών (φωτό)

Ένας Πειραιώτης εμπλέκεται στο κύκλωμα που έκανε απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς νεκρών. Η αστυνομία προχώρησε σε τρις συλλήψεις ατόμων και μεταξύ αυτών υπάρχει και το όνομα ενός που γεννήθηκε στη πόλη του μεγάλου λιμανιού.
Η σπείρα πλαστογραφούσε αστυνομικές ταυτότητες, πληρεξούσια και λογαριασμούς Οργανισμών θανόντων και δικαιούχων εν ζωή τραπεζικών λογαριασμών από τους οποίους έκαναν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών.

Οι συλληφθέντες είναι:

Ο Αναστάσιος Ροφούζος, του Μηνά και της Κωνσταντίνας, που γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα.

Ο Θωμάς Τσιαλμάνης, του Χριστόδουλου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1969 στο Περιστέρι Αττικής.

Ο Ελευθέριος Διαμαντής, του Αθανασίου και της Μαριάνθης, που γεννήθηκε το 1957 στον Πειραιά Αττικής.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, απάτης κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, τελεσθείσα και σε απόπειρα, με σκοπό οφέλους και πρόκληση ζημίας άνω των 150.000 ευρώ, η οποία στρέφεται σε βάρος Ν.Π.Ι.Δ., πλαστογραφίας με χρήση από κοινού και μη, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με σκοπό οφέλους άνω των 150.000 ευρώ, η οποία στρέφεται σε βάρος Ν.Π.Ι.Δ., καθώς και άμεση συνέργεια στα παραπάνω αδικήματα.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες που έχουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476685 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια από την πλευρά της μαθητιώσας νεολαίας πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *