Περιοδεία Καμμένου στη κεντρική αγορά του Πειραιά- Συνάντηση και με Σεραφείμ

Μπαράζ επαφών είχε στον Πειραιά ο Πανος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πραγματοποίησε επίσκεψη στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, ενώ παραβρέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και την Κεντρική Δημοτική Αγορά. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες του Πειραιά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τους εξηγήσει από κοντά τον ιστορικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι ΑΝΕΛ την επομένη των εκλογών. “Την Δευτέρα έρχεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας” τόνισε σε δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Έχουν μείνει πλέον μόνο τρία 24ωρα, μέχρι την απόφαση του ελληνικού λαού να επανακτήσει την εθνική του κυριαρχία, την αξιοπρέπεια στην οικογένεια. Έχουν μείνει ακόμα τρία 24ωρα, μέχρι ο ελληνικός λαός να επαναφέρει τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, να κυβερνάται η χώρα από μία νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι μέσω e-mail. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν φοβήθηκαν την εκστρατεία τρόμου. Καταλαβαίνουν ότι έρχεται η ελπίδα. Καταλαβαίνουν ότι τη Δευτέρα έρχεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε το αναγκαίο καλό, διασφαλίζοντας με τις «κόκκινες γραμμές», τα εθνικά θέματα, τις σχέσεις της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό, τη φορολογία και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων».

About kymaeditor

Check Also

«Αμμόχωστος- Πειραιάς: Διαδρομές Επί Σκοπού» Έκθεση με έργα ζωγραφικής της Αμμοχώστου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά και ο Δήμος Αμμοχώστου στο πλαίσιο αδερφοποίησής τους, παρουσιάζουν για πρώτη φορά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *