Περιοδεία Κατσαφάδου στα Κύθηρα

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στο Βουλευτή της Ν.Δ. Α’ Πειραιώς και Νήσων οι κάτοικοι των Κυθήρων στο μαγαζί Pierro’s στο Λιβάδι.
Ο Βουλευτής εισέπραξε έντονα την αγάπη και τη ζεστασιά των παρευρισκόμενων που τον αγκάλιαζαν και τον ευχαριστούσαν για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει αυτά τα δυόμισι χρόνια για τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
«Είσαι πάντα δίπλα μας» του φώναζαν αναγνωρίζοντας το ότι επισκέπτεται πολύ συχνά και τα δύο νησιά κι έχει καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Ο κ. Κατσαφάδος κατά την ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς και τον κόσμο, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι λόγω αδήριτης ανάγκης έγιναν λάθη και αδικίες, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα για να μη χρεωκοπήσει η χώρα.
Ο Βουλευτής έδωσε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι μάλιστα δε δίστασαν να πουν πως είναι από τους λίγους πολιτικούς που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Ο κ. Κατσαφάδος αναφερόμενος στην εξαγγελία του Πρωθυπουργού στο Αγρίνιο ότι θα θεσπιστεί στον ΟΑΕΕ ειδική προαιρετική κατηγορία ασφάλισης με μειωμένες εισφορές για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε οικισμούς μέχρι 2.οοο κατοίκους, δεσμεύτηκε ότι θα δώσει αγώνα για να επεκταθεί και για τα μικρά νησιά.
Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων επισήμανε ακόμη ότι η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε στο νησί είναι το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων, το οποίο όπως είπε «μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στα Κύθηρα», ενώ τόνισε ότι θα αγωνισθεί για τη δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού για να μπορούν να κάνουν διακοπές στο νησί οι νεφροπαθείς.
Στη συνέχεια, ο Βουλευτής συνομίλησε με κατοίκους των χωριών Ποταμός, Καρβουνάδες και Λιβάδι, ενώ στη Χώρα συναντήθηκε με το Δήμαρχο στο Δημαρχείο.

About kymaeditor

Check Also

Στάση εργασίας απόψε στο Μετρό: Ποιά ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί – 24ωρη απεργία την Τρίτη

Λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), οι Γραμμές 2 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *