Για μία πόλη που θα δημιουργεί βιώσιμες θέσεις εργασίας την επόμενη πενταετία έκανε λόγο ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην περιοδεία που πραγματοποίησε στις γειτονιές της Υπαπαντής στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και στη συνομιλία που είχε με τους κατοίκους της περιοχής.
Ο κ. Δήμαρχος Πειραιά μιλώντας με κατοίκους της περιοχής, αφού τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τα ζεστά τους λόγια, τόνισε:
«Γνωρίζετε πολύ καλά πριν 3,5 χρόνια τι παρέλαβα, όταν ανέλαβα τη Δημοτική Αρχή. Τα σκουπίδια έπνιγαν την πόλη. Έπνιγαν στην κυριολεξία όλες τις γειτονιές του Πειραιά. Ξεβρομίσαμε την πόλη σε λιγότερο από 60 ημέρες που σας είχα υποσχεθεί.
Το έργο που έχει γίνει είναι τεράστιο. 129 Έργα πνοής για τον Πειραιά, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Για μας ο Πειραιάς της επόμενης πενταετίας, θα είναι μια πόλη που αξίζει να ζεις, μια πόλη που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας βιώσιμες. Μια πόλη με ισχυρή ταυτότητα για τον πολιτισμό της, για την ανάπτυξή της, για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, για μια καλύτερη ζωή των ανθρώπων της.»