Πιλοτική λειτουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στον Πειραιά

Μέχρι το τέλος του 2015 αναμένεται να λειτουργήσουν πιλοτικά σε όλη την Ελλάδα και υπό την ευθύνη των τοπικών εμπορικών συλλόγων έξι Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου και μεταξύ αυτών και στον Πειραιά, τα οποία θα αποτελέσουν αντίδοτο στα λουκέτα. 

 

Από την πλευρά του,  την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για την απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού να εντάξει το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά» στην πιλοτική δράση «Ενίσχυση Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου».
Στόχος της δράσης είναι η οργανωμένη και συστηματική προβολή και ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της πόλης και των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, μέσα από συντονισμένες ενέργειες, όπως χωροθέτηση, σήμανση, βελτιωμένη πρόσβαση, φωτισμό και καλλωπισμό.
Επίσης, σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά θα γίνουν κοινές δράσεις, εκδηλώσεις και θα δημιουργηθούν info kiosk, για πληροφόρηση των καταναλωτών, ενώ μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα δικτύωσης της ΕΣΕΕ, η κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση θα έχει ένα «υπό-site» όπου θα μπορεί να διαφημίζεται δωρεάν και να προωθεί τα προϊόντα της.

Παρά το γεγονός ότι η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου είναι η 31 Οκτωβρίου, θα γίνει προσπάθεια με οργανωμένη διαφήμιση, προωθητικές ενέργειες και επιβράβευση αγορών, να καταστεί η πειραϊκή αγορά δελεαστικότερη προς τους καταναλωτές, που θα μπορούν να απολαμβάνουν τις αγορές τους κάτω από τον πειραϊκό γαλάζιο ουρανό, σαν απάντηση στα κλειστά malls.

About kymaeditor

Check Also

Φωτό αρχείου

“ΝτοΝτό” για βρέφη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ομάδα ΒίΔα Ντοντό! Πρωτότυπη βρεφική παράσταση για ηλικίες από 12 μηνών έως 3 ετών Μετά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *