ΠΟΕΠΛΣ: «Παροιμιώδης ολιγωρία στις μεταθέσεις Προσωπικού»

Ανακοίνωση με θέμα «Μεταθέσεις Προσωπικού και Διοικητική Μέριμνα» εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ) όπου κάνει λόγο  για «παροιμιώδης ολιγωρία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Δυστυχώς για μία ακόμη φορά επαληθευτήκαμε πλήρως στις διαπιστώσεις που είχαμε κάνει με την από 07-05-2014 ανακοίνωσή μας, σχετικά με την αδυναμία του Κλάδου Προσωπικού να προγραμματίσει, να οργανώσει και να εκτελέσει την διαδικασία των συμβουλίων μεταθέσεων.

Το χθεσινό συμβούλιο δεν θα μπορούσε να έχει άλλη εξέλιξη από την αναβολή των σχετικών αποφάσεων, αφού δεν έχουν εκπληρωθεί οι υποχρεώσεις από τις περσινές μεταθέσεις, δεν υπάρχουν πιστώσεις για την έκδοση νέων διαταγών μεταθέσεων καθώς επίσης και δεν έχουν γίνει οι διαδικασίες που προβλέπονται σε σχέση με την Αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η ολιγωρία που παρατηρείται είναι παροιμιώδης. Φαίνεται πως δεν κατανοούν την έννοια της διοικητικής μέριμνας αφού η καθυστέρηση αυτή δημιουργεί σοβαρές οικογενειακές αλλά και υπηρεσιακές παρενέργειες.

Καλούμε την ηγεσία να αναλάβει επιτέλους προσωπικά άμεσα πρωτοβουλίες, στην κατεύθυνση της υλοποίησης των ενεργειών που προβλέπονται για το θέμα σύμφωνα με τα οριζόμενα στα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα.

About kymaeditor

Check Also

Χρήστος Στυλιανίδης: «Κύριος στόχος να κρατήσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ελληνικής ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο»

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει η ελληνική ναυτιλία σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, την αξιοποίηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *