Γυναίκα κοιτάζει βιτρίνα στο κέντρο της Αθήνας κατά την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015. Ξεκίνησαν σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας, ενώ την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξή τους, τα μαγαζιά θα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ποιες δράσεις θέλουν οι έμποροι να περιλαμβάνει το νέο Ταμείο Επιχειρηματικότητας.

Να μην αποκλείονται από τη συμμετοχή τους στα νέα προγράμματα του Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ ΙΙ), επιχειρήσεις που έχουν ήδη συμμετάσχει στα προηγούμενα, ακόμη και αν υπάρχει κάποιο ανεξόφλητο υπόλοιπο δανείου, ζητάει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματκότητας.

Η ΕΣΕΕ απάντησε στην επιστολή του προέδρου και διευθύνοντα αυμβούλου του ΕΤΕΑΝ, Κώστα Γαλιάτσου, στέλνοντας τις προτάσεις της σχετικά με τις νέες δράσεις που θα ενταχθούν στο νέο Ταμείο Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ ΙΙ).

Η ΕΣΕΕ ζήτησε, εκτός από το να μην αποκλείονται από τη συμμετοχή στα νέα προγράμματα επιχειρήσεις που έχουν ήδη συμμετάσχει στα προηγούμενα, να παρέχονται συνδυαστικά η επιδότηση επιτοκίου και η εγγύηση της ΕΤΕΑΝ, σε ορισμένες περιπτώσεις χρηματοδότησης, να επανέλθει το πρόγραμμα εγγυοδοσίας και ειδικότερα η λειτουργία ορίου έκδοσης εγγυητικών επιστολών και να διευρυνθούν οι επιλέξιμοι κλάδοι δραστηριότητας στοχεύοντας στους εξωστρεφείς, στους κλάδους τεχνολογίας αλλά και σε εκείνους που χρήζουν υποστήριξης, ώστε εκσυγχρονιζόμενοι να συνεχίσουν τη βιώσιμη λειτουργία τους.

About kymaeditor

Check Also

Από σήμερα τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας – Ποιο θα είναι το όφελος για τους καταναλωτές

Σε εφαρμογή τίθενται από σήμερα τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας, και, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *