«Πολιτικό ανέκδοτο ζεστής καλοκαιρινής νύχτας»

Πολιτικό ανέκδοτο χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες  και αφορούν τη συνεργασία Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Στρατούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Real fm 97,8 και τόνισε τα εξής: «Σύντομο πολιτικό ανέκδοτο ζεστής καλοκαιρινής νύχτας. Είναι σαν να παντρεύεις το νερό με τη φωτιά. Η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ φωχοποίησαν την Ελλάδα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην αντίθετη πλευρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τους ανατρέψει και τους δύο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακυρώσει τις πολιτικές των μνημονίων» τόνισε ο κ. Στρατούλης.

Για τις αξιολογήσεις των δημοσίων υπαλλήλων

Αναφερόμενος στις αξιολογήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Η αξιολόγηση είναι ένα αυθαίρετο σύστημα αφού ορίζει ότι 15% θα είναι ανεπαρκής και δεν το αιτιολογούσε. Δημιουργεί μια επιπλέον αβεβαιότητα στον χώρο των δημοσίων υπαλλήλων και ένα νέο δίκτυο πελατειακών σχέσεων», και συνέχισε: «Πρέπει να αξιολογούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά με δείκτες οι οποίοι να είναι μετρήσιμοι, θα είναι αντικειμενικοί, αξιοκρατικοί και διαφανής. Μας ανησυχεί και η συνέντευξη αλλά και με τον ελεγχόμενο μηχανισμό της επιλογής προϊσταμένων».

 

About kymaeditor

Check Also

Τα μέτρα ασφαλείας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αυριανό τελικό του Conference League

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζονται, για την εύρυθμη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *