Πολυχρωμία στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού στη Β΄Πειραιά

Οι μέρες για τις εκλογές πλησιάζουν και ήδη όλα τα πολιτικά κόμματα βρίσκονται σε συζητήσεις για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη που ολοκληρώνεται την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του και στη Β΄ Πειραιά. Σημαντικά τοπικά, κοινωνικά και πολιτικά στελέχη φέρεται να δηλώνουν παρόν. Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα η πολυχρωμία και η διεύρυνση, η συμμετοχή πολιτών από ένα ευρύ κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικό φάσμα.

Στην Β’ Πειραιά ως υποψήφιοι φέρονται ο Γεράσιμος Γεωργάτος υπεύθυνος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για τις εργασιακές σχέσεις, ο διαχειριστής του blog keratsini-drapetswnanews και μέλος της Διοίκησης του ΑΠΟ Κερατσινίου Χρήστος Σγαρδέλης, ο προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ Παναγιώτης Καπουράνης, ο Δικηγόρος Δημήτρης Κωνσταντινίδης, η υποψήφια και στις Ευρωεκλογές Φωτεινή Λεόμπιλλα, και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός.

Ερωτήματα υπάρχουν για την τελική απόφαση ενός στελέχους με μεγάλη πορεία στον χώρο της Κεντροαριστεράς και της Αυτοδιοίκησης, του υποψηφίου Δημάρχου στις τελευταίες εκλογές Ζαχαρία Ζούπη. Είναι γνωστό ότι του έχει κάνει πρόταση ο Σταύρος Θεοδωράκης και ότι βρίσκεται σε προβληματισμό. Τυχόν συμμετοχή του θα ενισχύσει σημαντικά το ψηφοδέλτιο.
Όλα δείχνουν ότι το “ΠΟΤΑΜΙ” θα έχει μια ισχυρή παρουσία και συνολικά σ’αυτές τις εκλογές, αλλά και ιδιαίτερα στην Β Πειραιά

About kymaeditor

Check Also

( Άλλη μία ) Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία

Έκτακτη σύσκεψη θα συγκληθεί σήμερα, Σάββατο (9/12) στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα την οπαδική βία, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *