Προβλέψεις για τα ζώδια 5/9/2014

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα ήταν ωφέλιμο να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για αυτά που θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από το απόγευμα και μετά, σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ακόμα κι εσένα που είσαι μόνος και αναζητάς έναν σύντροφο.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Παρασκευή μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει, πιάνουν τόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Και σήμερα αρκετές καθυστερήσεις σου φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια σήμερα, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο της Παρθένου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως, είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά, γι’ αυτό άλλαξε άμεσα στάση.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, πηγαίνουν καλά, αρκεί να έχεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία την ώρα που προκύπτει και να μην αφήνεις τα προβλήματα να μαζεύονται. Είναι καλή μέρα για νέα ξεκινήματα, αλλά καλό είναι να ηρεμήσεις ,γιατί τελευταία ξεσπάς σε συνεργάτες σου, από την πολύ κούραση που νιώθεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση και με λίγη καλή διαχείριση, θα μπορέσεις να φέρεις μια ισορροπία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα είναι μια θετική μέρα για εσένα. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου, πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις λίγο πιο αισιόδοξα.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, δείξε σήμερα όλη την καλή σου διάθεση στον άνθρωπό σου, για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες επικρατούν στη σχέση και σας στεναχωρούν και τους δυο. Μην είσαι επίμονος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά προσπάθησε να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με επιτυχία και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό, ειδικά αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, επικρατεί αρκετό άγχος, αλλά καλό είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα και κυρίως, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις την ίδια στιγμή. Ηρέμησε και βάλε προτεραιότητες, για να καταφέρεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου βγαίνουν από το πρόγραμμα που έχεις βάλει, γιατί τα έξοδα αυξάνονται.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο σταθεροποιεί μερικές καταστάσεις προς όφελός σου.

Όσον αφορά τα αισθηματικά, φίλε Καρκίνε, είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και, αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.

 

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια έντονη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό. Με τη διάθεση για δραστηριοποίηση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού και πρέπει να κινηθείς με ωριμότητα, για να συγκρατήσεις τα έξοδά σου.

 

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις ριζικές αποφάσεις.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, στα αισθηματικά σου χρειάζεται ψυχραιμία. Η μέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σου, που καλό είναι να τις αποφύγεις. Καλύτερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, διώξε από πάνω σου τη μιζέρια και θα δεις ότι θα σε πλησιάσουν τα κατάλληλα άτομα.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, υπάρχουν αρκετά ζητήματα που σε εκνευρίζουν, αλλά με ηρεμία και πρόγραμμα, μπορείς να τα λύσεις όλα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και αν συνεχίσεις να προσέχεις τα έξοδά σου, θα δεις σύντομα θετικά αποτελέσματα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟ­­­­Σ

Σήμερα με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιό σου, η μέρα έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα και με λίγη καλή θέληση, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία, αλλά όχι με απερισκεψία και βιασύνη, και θα δεις ότι σύντομα θα ανταμειφτείς. Άλλωστε, και ο κυβερνήτης σου Ερμής από το Ζυγό συνεχίζει να προωθεί με το μαγικό ραβδί του όλες σου τις φιλοδοξίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα!

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα κοίταξε να περάσεις καλά και να μην αναλωθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις, αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Όσο για σένα, που παλεύεις με την μοναξιά σου, ετοιμάσου να υποδεχτείς ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα έρθει στην αγκαλιά σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα κληθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες μάλιστα θα είναι καθοριστικές. Σκέψου καλά τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Σύντομα θα φτιάξουν και τα οικονομικά σου. Συνέχισε τον προγραμματισμό σου, για να μην ξεφύγεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να τα βάλεις στον σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, με τη νέα θέση στο ζώδιο της Παρθένου του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, εκμεταλλεύσου τη σημερινή Παρασκευή για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου, τον οποίο έχεις παραμελήσει τελευταία. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα ανάμεσά σας, για να προχωρήσεις σε νέες βάσεις. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, βγες με φίλους και πέρνα ένα όμορφο βράδυ. Αν δείχνεις καλά, τα φλερτ δεν θα λείψουν!

Στα επαγγελματικά, φίλε Ζυγέ, σήμερα τα καταφέρνεις πολύ καλά και έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και λάθη του παρελθόντος, με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποιοι συνάδελφοί σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί η χαλαρότητα της σημερινής μέρας σε οδηγεί σε έξοδα και τα περιθώριά σου είναι ανύπαρκτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή Παρασκευή σου προκαλεί κάποια αναστάτωση και πρέπει να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Λίγο το παρελθόν που επιστρέφει, λίγο κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις του παρόντος, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση που νιώθεις, σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτή την εύνοια, για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, δεν πρέπει να σε απασχολούν, γιατί με την σκληρή δουλειά τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Νέες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται και με λίγο προγραμματισμό, θα υλοποιήσεις σύντομα τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλαξε τις συνήθειές σου, για να δεις αποτέλεσμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή Παρασκευή είναι αρκετά ήρεμη για το ζώδιό σου και στον ελεύθερο χρόνο σου θα έχεις τη διάθεση να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα, που σου έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος και βιασύνη και κυρίως, χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι γύρω σου.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, οι επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα και στο εξής στην Παρθένο, θα σε κάνει να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου και με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου, για να δεις τι σε κρατάει σε αυτή την παγιωμένη κατάσταση, και βρες τρόπους να το αλλάξεις.

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, σήμερα προωθούνται ικανοποιητικά. Μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και συμφωνίες, αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν. Γενικά, είσαι σε μια καλή φάση και οι οιωνοί είναι θετικοί, για να την διατηρήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, πρέπει να κάνεις μια στροφή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε μια καλύτερη διάθεση και κινήσου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νεύρα μόνο σε κακό μπορούν να σου βγουν και πρέπει να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, δες τι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση σου και άλλαξέ το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις τη σχέση σου στη μοίρα της δεν θα καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο έναν χωρισμό, που σίγουρα δεν το θέλεις. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, γίνε πιο κοινωνικός σήμερα και δεν θα χάσεις! Η μέρα ευνοεί βόλτες και φλερτ, ίσως μάλιστα ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση.

Στα επαγγελματικά, φίλε Αιγόκερε, θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα κάποιες γνωριμίες και επαφές που θα κάνεις και θα παίξουν ρόλο στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, τα οποία σε έχουν αποδιοργανώσει. Μπορείς επίσης να ζητήσεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου, αν δεν προλαβαίνεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες. Τα οικονομικά σου θέλουν μετρημένες κινήσεις. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι εκκρεμότητες που έχεις σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα, όλα είναι στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα με φίλους που μπορούν να βοηθήσουν.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου. Πάρε εσύ την απόφαση και όλα θα γίνουν όπως θέλεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, έρχονται αρκετές αλλαγές, αλλά δεν θα είναι για το κακό σου. Προσπάθησε απλώς να μην αγχωθείς και χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Μείνε προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου και μην δίνεις περιθώρια στους άλλους να επεμβαίνουν στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση αρκετά πιεστική. Κάνε ό,τι μπορείς, για να μειώσεις έξοδα.

 

ΙΧΘΥΣ

Τα πράγματα, πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο από σήμερα και στο εξής. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς και να βλέπεις με ψυχραιμία ακόμα και τα προβλήματα του παρελθόντος, που σε καθυστερούν. Αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου.

Όσον αφορά τα αισθηματικά αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η ερωτική σου διάθεση είναι σήμερα ανεβασμένη και νιώθεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, κάνε καλύτερες και πιο αυστηρές επιλογές στους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, πηγαίνουν πολύ καλύτερα, καθώς βρίσκεσαι σε μια ένταση και δραστηριοποιείσαι γύρω από διάφορα επαγγελματικά θέματα. Μπορείς λοιπόν να σκεφτείς νέα ξεκινήματα ή προτάσεις, που θα ανεβάσουν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, χρέη του παρελθόντος σε αγχώνουν ιδιαίτερα, αλλά με λίγη συνέπεια, θα αποφύγεις την πίεση.

About kymaeditor

Check Also

Οι εκδηλώσεις μνήμης για την Νταϊάνα «βυθίζουν» τη δημοτικότητα του Καρόλου.

Να πέφτει κατακόρυφα η δημοτικότητά του ενόψει των εκδηλώσεων μνήμης για την 20η επέτειο του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *