Ημέρες θάλασσας

Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων για την Ολοκλήρωση της οδού Πέτρου Πάλλη Λουτρόπολης Μεθάνων .

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, με αντικείμενο το έργο “Ολοκλήρωση οδού Πέτρου Πάλλη Λουτρόπολης Μεθάνων”, συνολικού προϋπολογισμού 185.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Το έργο, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, αφορά τις εργασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή του, όπως: η διαμόρφωση της οδού και των συμβαλλομένων σε αυτή τμημάτων οδών, η κατασκευή δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, η επίστρωση υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας με κατάλληλα θραυστά και αδρανή υλικά, η διάστρωση και συμπύκνωση ασφαλτοτάπητα, η κατασκευή κρασπεδορείθρων και τοιχίων από σκυρόδεμα για τον εγκιβωτισμό της οδού, η επίστρωση πλακών πεζοδρομίων και η τοποθέτηση στύλων πινακίδων και πινακίδων για σήμανση και ασφάλεια.

Το έργο θα εκτελεστεί στην οδό Πέτρου Πάλλη της Λουτρόπολης Μεθάνων, από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου έως το όριο του σχεδίου πόλης σε μήκος 240 μ., καθώς και στα τμήματα των οδών που συμβάλλουν σε αυτή, ενώ η υλοποίηση του θα συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής και ως εκ τούτου στην ασφαλή και άνετη μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

About kymaeditor

Check Also

Αγκίστρι: Βεβαίωση διοικητικών προστίμων για παράνομο κάμπινγκ

Πρωινές ώρες χθες πραγματοποιήθηκε εξόρμηση του Αστυνομικού Σταθμού Αγκιστρίου, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Δασονομείου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *