Προθεσμία από τη ΔΕΗ στα ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου για εξόφληση της οφειλής.

Δέκα ημέρες περιθώριο  έδωσε η ΔΕΗ στα ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές  από κατανάλωση ρεύματος , συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να μην προχωρήσει εκ νέου σε διακοπή ρευματοδότησης.

Η ΔEH είχε ήδη  προχωρήσει σε ιδιαίτερα ευνοϊκή ρύθμιση προς την εταιρεία για εξόφληση των οφειλών της σε 60 μηνιαίες δόσεις, συμφωνία την οποία τα ναυπηγεία, συμφερόντων Ταβουλάρη, δεν τήρησαν.’Ετσι τπροχώρησε σε διακοπή ρεύματος , που αποκαταστάθηκε  μετά από παρέμβαση Λαφαζάνη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε πρόσφατα ο Π. Λαφαζάνης, τα Ναυπηγεία Νεωρίου έχουν φτάσει να οφείλουν στη ΔΕΗ 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή εκτελούν σημαντικές εργασίες με πλοία, εισπράττοντας χρήματα, δείγμα ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα να ρυθμίσουν την οφειλή τους.

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα η μετάπτωση από το παλαιό στο καινούργιο λογισμικό σύστημα της ΔΕΗ, το “SAP”. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες της ΔΕΗ θα μπορούν να ξεκινήσουν ελέγχους και διασταυρώσεις σε όσους χρωστούν και ανάλογα να τους κόβουν το ρεύμα.

 

About kymaeditor

Check Also

Απαγόρευση λήψης θαλάσσιου λουτρού την Κυριακή 03-12-2023 σε περιοχές αρμοδιότητας Λιμεναρχείου Σαρωνικού

Στο πλαίσιο της ανάγκης για τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *