Προφυλακιστέα η δικηγόρος του Βλαστού.

βλαστός

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα η δικηγόρος του Π. Βλαστού , Αδαμαντία Αγγελέτου. Σύμφωνα με τη δικογραφία η Αδαμαντία Αγγελέτου διατηρούσε προσωπική σχέση μαζί του, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.
«Δεν είχα προσωπική σχέση με τον Βλαστό, παρά μόνο επαγγελματική» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της στους ανακριτές κατά της διαφθοράς. Όπως είπε τον γνώρισε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν το δικαστήριο που εκδίκαζε κάποια από τις υποθέσεις του τη διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορό του. Απέδωσε όσα της αποδίδει η εξαδέλφη του Βλαστού, Λίτσα, στο γεγονός ότι αρνήθηκε να την εκπροσωπήσει ως δικηγόρος στη δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού όπου επίσης η εξαδέλφη ήταν κατηγορούμενη.

Η δικηγόρος αντιμετωπίζει κατηγορία για κακούργημα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ των 37 προσώπων που φέρονται να συγκροτούν αυτή την οργάνωση. Τις αποδίδεται προσωπική σχέση με τον Βλαστό, επισκέψεις στο υπόγειο της 6ης πτέρυγας όπου εκείνος κρατούνταν όταν μεταφερόταν στον Κορυδαλλό, αλλά και ενεργή δράση στην εγκληματική δραστηριότητα της οργάνωσης.

About kymaeditor

Check Also

Στάση εργασίας απόψε στο Μετρό: Ποιά ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί – 24ωρη απεργία την Τρίτη

Λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), οι Γραμμές 2 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *