Προφυλακιστέα και άλλα επτά μέλη του κυκλώματος ηρωίνης

Προφυλακιστέα κρίθηκαν και τα άλλα επτά που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, των 986,6 κιλών που μεταφέρθηκε με το δεξαμενόπλοιο «Noor one» στη χώρα μας και εντοπίστηκε σε άλλη επιχείρηση του λιμενικού στο Κορωπί σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες.

Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν ομόφωνα στην προφυλάκιση των υπολοίπων πέντε μελών του πληρώματος του «Noor one», τέσσερις ναύτες και τον 42χρονο πλοίαρχο, όλοι τους Ινδοί υπήκοοι, του 41χρονου Τούρκου υπήκοου με βελγικό διαβατήριο και της 53χρονης Ελληνίδας, που φέρεται ως διαχειρίστρια του πλοίου.

Για την ίδια επίσης υπόθεση κρίθηκαν  χθες προφυλακιστέα άλλα επτά άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 47χρονος Ιρανός που φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση και ένας 32χρονος αλουμινοκατασκευαστής.

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η απάντηση των 18 τόνων λαθραίων καυσίμων από το πλοίο «Νoor One» και αναμένεται να υπάρξει έλεγχος στα αμπάρια του πλοίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες ποσότητες ηρωίνης σε κρύπτες.

About kymaeditor

Check Also

Μάσκα μόνο σε νοσοκομεία, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και αστικές συγκοινωνίες από 1η Ιουνίου

Καταργείται η υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους από την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *