Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της ΔΙ.Δ.Η.Ε., τη στιγμή που είχε επιβιβάσει ανήλικο στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον αποπλανήσει .Πρόκειται για τον Λεβέντο Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.
Τα στοιχεία του και οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Μετά την απολογία του στη 10η τακτική ανακρίτρια ο παιδόφιλος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.