
Τα προϊόντα ολικής άλεσης θεωρούνται ως μια από τις πιο υγιεινές και “σωστές” τροφές. Είναι όμως κατάλληλα για όλους; Ζυμαρικά ολικής άλεσης, καστανό ρύζι, ανεπεξέργαστη ζάχαρη, πολύσπορο ψωμί, ολικής άλεσης αρτοποιήματα, ζύμη για πίτσα ολικής άλεσης, δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης: φαίνεται πως ο συγκεκριμένος τύπος, λιγότερο ή (σχεδόν) καθόλου επεξεργασμένων δημητριακών και παραγώγων τους έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Και σωστά, αφού είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και συστήνονται σε ανθρώπους που θέλουν να ελέγχουν ή να χάσουν βάρος και σε όλους για μια πιο υγιεινή διατροφή. Ωστόσο, τα προϊόντα ολικής άλεσης δεν είναι τόσο ωφέλιμα για […]
Πηγη: Ιατρικα Νεα