Πρωτοβουλία ΠΟΕΠΛΣ για στελέχωση Λιμενικών Αρχών παραμεθορίου

Πρωτοβουλία αναλαμβάνει η ΠΟΕΠΛΣ  (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος) για στελέχωση Λιμενικών Αρχών παραμεθορίου.

“Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που είχαμε εξαγγείλει με αφορμή τις πρόσφατες επισκέψεις μας σε νησιά του Ν. Δωδεκανήσων, η Ομοσπονδία προχώρησε σε συγκεκριμένη πρόταση, σύμφωνα με την οποία οποτεδήποτε κρίνεται απαραίτητο, να διενεργούνται μετά απο εκδήλωση ενδιαφέροντος έκτακτες μεταθέσεις για συγκεκριμένο χρόνο και μετά την λήξη της οποίας το στέλεχος να επιστρέφει αυτοδίκαια στην προηγούμενη υπηρεσία του. Την συγκεκριμένη ρύθμιση ζητήσαμε να ενσωματωθεί και στο υπό κατάρτιση νέο σχέδιο Π.Δ μεταθέσεων προσωπικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ” αναφέρει αρχικά το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΠΛΣ.

Και συνέχισε: “Σας ανακοινώνουμε λοιπόν σήμερα, ότι η πρόταση μας αυτή υιοθετήθηκε εκ μέρους της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας και υλοποιείται άμεσα. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι θα καλυφθούν άμεσα τα οργανικά κενά στην παραμεθόριο και σε κάποια νησιά των Κυκλάδων, ώστε ν’ αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αδυναμία κάλυψης των ανωτέρω οργανικών μονάδων με στελέχη ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, η οποία οφείλεται σε πολλαπλούς παράγοντες.

Επίσης, όπως ενημερωθήκαμε ξεκινάνε άμεσα και οι κατά τόπους εμβολιασμοί των συναδέλφων, όπου αυτό απαιτείται.

Για μία ακόμη φορά η Ομοσπονδία με τις προτάσεις της καλύπτει τα αδιαμφισβήτητα ελλειμματικά αντανακλαστικά του αρμοδίου κλάδου Διοίκησης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών αλλά και στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού”.

 

About kymaeditor

Check Also

Χρηματοδότηση 6,5 εκατ. ευρώ για το Β’ Θαλάσσιο Εκπαιδευτικό Ταξίδι των σπουδαστών των ΑΕΝ

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Υπουργού Γιάννη Πλακιωτάκη, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *