Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του για 30 ευρώ» στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Την άποψη πως το πρόβλημα των παράνομα εργαζομένων γυναικών ως αποκλειστικές νοσοκόμες δεν λύνεται ούτε με βία, ούτε με τρομοκρατία, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας για την τραγική κατάληξη της 50χρονης γυναίκας από την Αρμενία, η οποία πήδηξε χθες από το παράθυρο του πρώτου ορόφου του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, για να αποφύγει τον έλεγχο της αστυνομίας.

Ο κ.Γιαννάκος, μιλώντας στο protothema.gr, δήλωσε πως: «Δυστυχώς, ένας άνθρωπος για 30 ευρώ έχασε τη ζωή του σε ένα δημόσιο νοσοκομείο».

«Ήταν παράνομη αποκλειστική νοσοκόμα σε ασθενή. Το πρόβλημα των παράνομων αποκλειστικών δεν λύνεται ούτε με βία και τρομοκρατία, κάτι στο οποίο μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την εγκύκλιο την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής Υπουργός, σχετικά με τον περιορισμό αυτού του φαινομένου. Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος από το νοσηλευτικό προσωπικό που δεν είναι καμία αρμοδιότητά τους και από τη φύλαξη του νοσοκομείου. Η φύλαξη του νοσοκομείου δεν επαρκεί να κάνει αυτή τη δουλειά για να περιορίσει το φαινόμενο. Τα νοσοκομεία χρειάζονται το απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να συστήνεται η απομάκρυνση ανθρώπων, οι οποίοι δεν έχουν καμία δουλειά και καμία άδεια να βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς», είπε o κ. Γιαννάκος.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς:Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό τα ξημερώματα στην Ακτή Μιαούλη

Πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός ατόμου από ΕΙΧ όχημα, συνεπεία εκτροπής του επί της Ακτής Μιαούλη στον Πειραιά. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *