Πρόκληση Αρβανιτόπουλου- Διόρισε μετακλητό υπάλληλο στο υπουργείο Παιδείας τον Γιώργο Ανατολάκη!

Μας έχει αφήσει άφωνους τον τελευταίο καιρό ο Κωνσταντίνος ΑρβανιτόπουλοςΑπό τη μία ήταν η στάση του που κράτησε στις δημοτικές εκλογές και η στήριξη του στον Γιάννη Μώραλη και από την άλλη η ενέργεια του  να προσλάβει ως μετακλητό υπάλληλο του Υπουργείου Παιδείας τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην βουλευτή του ΛΑ. ΟΣ Γιώργο Ανατολάκη.

Η ενέργεια που αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια, δεδομένου ότι ο ευκατάστατος πρώην ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με δημοσιεύματα, διαθέτει γραμματικές γνώσεις ΣΤ Δημοτικού ενώ η ευφράδεια του στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του διαδρομής ήταν παροιμιώδης.

Σημειώνεται ότι μετά την πτώση της Κυβέρνησης Παπανδρέου ο Γ. Ανατολάκης είχε προσχωρήσει στη ΝΔ από το ΛΑΟΣ, με το οποίο είχε εκλεγεί.

 

About kymaeditor

Check Also

Διευκρινίσεις για τη λειτουργία υπερτοπικών και ειδικών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων στην Αττική αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

Δεδομένων των συχνών καιρικών μεταβολών, διευκρινίζεται ότι δύνανται να  παραμείνουν ανοιχτά υπερτοπικά δημόσια και ιδιωτικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *