Πρόκληση Αρβανιτόπουλου- Στρατιές μετακλητών υπαλλήλων και συμβούλων στο γραφείο του

 Στρατιές συμβούλων είχε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Ο πρώην υπουργός Παιδείας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ακρόπολις», είχε προσλάβει  στο γραφείο του  35 μετακλητούς υπαλλήλους αλλά και αποσπασμένους , κατά το διάστημα που ήταν υπουργός.  Και όλα αυτά έρχονται στη δημοσιότητα, με τα ανάλογα ΦΕΚ που δημοσίευσε η «Ακρόπολις» μόλις ο κ. Αρβανιτόπουλος αποχώρησε από το υπουργείο Παιδείας, όπου η εκεί του θητεία δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Φυσικά αυτή η κίνηση του Αρβανιτόπουλου – να βολέψει συγγενείς και φίλους σε διάφορες θέσεις ώστε να τους ικανοποιήσει (μεταξύ αυτών και ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και της Ν.Δ., Γιώργος Ανατολάκης, που έχουμε γράψει παλαιότερα από αυτές εδώ τις γραμμές) – προκαλεί αν μη τι άλλο την κοινή γνώμη, με το μεγάλο «θύμα» να είναι φυσικά ο λαός. Όπως διαπιστώνεται, κάποια πράγματα στη χώρα μας, ακόμα και αν αυτή έχει μπει στο Μνημόνιο και οι πολίτες της έχουν υποστεί δραστικές περικοπές στα εισοδήματα τους, δεν αλλάζουν . Και πάντα θα υπάρχουν κάποιοι (βλέπε Αρβανιτόπουλος) που θα σκορπούν το κρατικό χρήμα εις υγείαν του κορόιδου (του Έλληνα πολίτη δηλαδή).

 

About kymaeditor

Check Also

Τοποθετήσεις – Μετακινήσεις Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, τοποθετήθηκαν – μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *