Πρόσκρουση πλοίου στην προβλήτα του Ικονίου.

πλοίο φορτηγό
Πρόσκρουση πλοίου στην προβλήτα ΙΙΙ του Ικονίου Κερατσινίου σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι όταν το φορτηγό πλοίο «THALASSA HELLAS», σημαίας Σιγκαπούρης, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης πιθανόν από λάθος υπολογισμό έπεσε στην προβλήτα .Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πρόκληση ρήγματος μήκους 3 μέτρων και ύψους 2 μέτρων περίπου στην αριστερή μεσαία πλευρά του πλοίου.
Με την πρόσκρουση η προβλήτα υπέστη ελαφριές υλικές ζημιές, ενώ δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν κινδύνεψε ανθρώπινη ζωή.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο.

About kymaeditor

Check Also

35ος Βαρτζάκειος Αγώνας Δρόμου στον Πειραιά

Tην Κυριακή 2 Απριλίου 2023, θα διεξαχθεί ο  35ος Βαρτζάκειος Αγώνας Δρόμου από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *