«Πρώτο μέλημα μας είναι τα παιδιά και ο αθλητισμός»

Στη σημασία που δίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανάπτυξη των Ακαδημιών αλλά και την ενασχόλησή των παιδιών με τον αθλητισμό αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε την Παρασκευή τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, μαζί με τους αρχηγό της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και επίσης υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Αντώνη Νικοπολίδη.

Τον κ. Μαρινάκη καλωσόρισε ο Διευθυντής των εκπαιδευτηρίων Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος και οι μικροί μαθητές του δώρισαν έναν πίνακα που παραπέμπει στη θάλασσα και τη ναυτιλία.

Στην ομιλία ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στη σημασία που δίδεται στα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

«Θα ήθελα να χαιρετήσω όλους εσάς που βρίσκεστε μαζί μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί βλέπω κοντά μας πάρα πολλά παιδιά. Για εμάς, σε οτιδήποτε κάνουμε, προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά και ο αθλητισμός.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, αλλά ταυτόχρονα έχει μια τεράστια κοινωνική προσφορά στον τόπο μας και ειδικότερα στον Πειραιά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού στα οποία η ομάδα μας πρωταγωνιστεί να υπάρξει ένα φυτώριο αθλητών από παιδιά του Πειραιά», ανέφερε –αρχικά- ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων και συνέχισε:

«Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχουν υποδομές και αθλητικές εγκαταστάσεις σε κάθε γειτονιά του Πειραιά, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά μας να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον, να αφιερώνουν πολλές μέρες της ημέρας στον αθλητισμό, γεγονός που θα τους βοηθήσει σημαντικά στο μέλλον. Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια, προσφέρει σε πάρα πολλά ερασιτεχνικά σωματεία, σχολεία και ιδρύματα, τόσο σε επίπεδο οικονομικής βοήθειας όσο και με υλικό. Έχουμε δημιουργήσει εγκαταστάσεις για να μπορούν τα παιδιά του Πειραιά να αθλούνται».

«Να σταματήσουμε τη μιζέρια και την υποβάθμιση που βιώνει η πόλη»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Στο πλαίσιο αυτό, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα εδώ σήμερα και βλέπω την πολύ καλή δουλειά που κάνουν γονείς και εκπαιδευτικοί. Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε για να μπορέσετε να βοηθήσετε τα παιδιά να πάρουν καλό δρόμο στη ζωή τους.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει τα σύνορα του Πειραιά και τα σύνορα της Ελλάδας με ένα μοντέλο διοίκησης το οποίο τον βοηθάει μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο να πηγαίνει ψηλά. Θέλουμε αυτό το μοντέλο να το επεκτείνουμε με την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τους τελευταίους μήνες και στον Πειραιά μας. Να κάνουμε τον Πειραιά μας Νικητή, να σταματήσουμε τη μιζέρια και την υποβάθμιση που βιώνει τα τελευταία χρόνια και να είμαστε όλοι οι Πειραιώτες περήφανοι», τόνισε και κατέληξε…

«Ο Πειραιάς είναι ένας ευλογημένος τόπος δίπλα στη θάλασσα με πολλές προοπτικές και πρέπει επιτέλους να γίνουν ορισμένα έργα και να μιλάμε λιγότερο. Τα έργα έχουν σημασία και όχι τα λόγια. Είμαστε εδώ να το πράξουμε, θέλουμε όμως δίπλα μας όλους εσάς και αυτό το μήνυμα από στόμα σε στόμα να πάει παντού, σ’ όλες τις γειτονιές του Πειραιά για να μπορέσουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Χρειάζεται πολύ δουλειά όμως είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε».

About kymaeditor

Check Also

Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία

Ο πλανήτης στρέφει το βλέμμα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία, όπου, σχεδόν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *