Π. Λαφαζάνης: “Απαράδεκτο ξεπούλημα του Αστέρα Βουλιαγμένης”

Για «απαράδεκτο ξεπούλημα»  του Αστέρα Βουλιαγμένης κάνει λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ υπογραμμίζει ότι «για αυτά τα πρωτοφανή σκάνδαλα θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν όχι μόνο οι πολιτικές αλλά και οι ποινικές ευθύνες».

Σε δήλωσή του,  αναφέρει ο κ. Λαφαζάνης:«το μέγα αυτό σκάνδαλο, το οποίο έρχεται μετά και το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων και τη μια προσφορά για την φωτογραφική χαριστική μεταβίβαση του λιμανιού του Πειραιά, δείχνει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα φραγμό και όριο στην εκποίηση και παράδοση της χώρας στα πιο άγρια ξένα κερδοσκοπικά συμφέροντα και μάλιστα τρίτων κρατών».

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτηρίζει «φιλέτο» τον Αστέρα Βουλιαγμένης και καταλογίζει στην κυβέρνηση Τσίπρα και το «αμαρτωλό», όπως αναφέρει, ΤΑΙΠΕΔ ότι «θεωρούν ως μεταρρύθμιση τη μεταβίβαση και μάλιστα με χαριστικό τίμημα, στρατηγικών επιχειρήσεων, στρατηγικών υποδομών και στρατηγικών ακινήτων φιλέτων σε κρατικές επιχειρήσεις τρίτων χωρών».

«Διότι ο Αστέρας της Βουλιαγμένης μεταβιβάζεται – χαρίζεται σε κρατικά funds του Κουβέιτ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και σε τουρκικά οικονομικά συμφέροντα» προσθέτει.

«Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν αναγνωρίζουμε καμιά πολιτική εξουσιοδότηση, καμιά νομιμότητα και κανένα τετελεσμένο για τέτοιου είδους απαράδεκτες και σκανδαλώδεις εκποιήσεις, φωτογραφικού και χαριστικού χαρακτήρα και τονίζουμε ότι για αυτά τα πρωτοφανή σκάνδαλα θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν όχι μόνο οι πολιτικές αλλά και οι ποινικές ευθύνες», υπογραμμίζει ο κ. Λαφαζάνης.

About kymaeditor

Check Also

Καιρός: Καύσωνας

Τοπικές νεφώσεις και πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024. Άνεμοι έως 6 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *