“Σάρκα και οστά” παίρνουν τα έργα στη “πολύπαθη” πλατεία Πηγάδας

Η «πολύπαθη» πλατεία Πηγάδας στη Καλλίπολη και τα έργα ανάπλασης σε αυτήν φαίνεται να παίρνουν – επιτέλους- σάρκα και οστά., αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα είπε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο δήμαρχος Πειραιά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Α΄ Γυμνασίου στην Καλλίπολη,
δεσμεύθηκε ότι θα «ξεπαγώσει» το έργο στην πλατεία Πηγάδας και θα γίνει μελέτη για να διορθωθούν όπου είναι δυνατόν τα προβλήματα από τις μονοδρομήσεις στο Α’ Διαμέρισμα.

Ο Γ. Μώραλης είπε συγκεκριμένα ότι το έργο είχε πολλά προβλήματα, αλλά η δημοτική αρχή ήλθε σε επαφή με τον ανάδοχο εργολάβο ώστε να διορθωθούν κάποια πράγματα και να προχωρήσει το έργο ομαλά. Σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «μέχρι τέλος του Φεβρουαρίου θα έχουν υπάρξει οι προϋποθέσεις εκείνες ώστε το έργο να αρχίσει να τρέχει και να τελειώσει απρόσκοπτα».

Νέα μελέτη για το κυκλοφοριακό

Μιλώντας για το κυκλοφοριακό ο Γ. Μώραλης υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή δεν θέλει να κάνει βιαστικές ενέργειες. Αποκάλυψε δε ότι θα πραγματοποιηθεί μια συνολική κυκλοφοριακή μελέτη για την πόλη που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα. «Με βάση αυτή θα βαδίσουμε στο μέλλον και μεταξύ άλλων θα οργανώσουμε σωστά και τις μονοδρομήσεις» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν θέλει να απαξιώσει ότι έχει γίνει στον Πειραιά. «Προσωπικά πιστεύω ότι οι μονοδρομήσεις έπρεπε να γίνουν. Αν δεν μελετήθηκαν σωστά και υπάρχουν στρεβλώσεις θα διορθώσουμε τα κακώς κείμενα» είπε χαρακτηριστικά, ξαφνιάζοντας αρκετούς από τους παραβρισκόμενους.

About kymaeditor

Check Also

Καμίνια: Σύλληψη 41χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης για επίθεση σε βάρος αλλοδαπού

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *