Σενάρια για υποψηφιότητα Μαρινάκη στο δήμο Πειραιά

Σενάρια που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά (!) κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ  σύντομα εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.kalpes14.gr, ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποδέχεται το κάλεσμα που του απευθύνουν εδώ και καιρό επώνυμοι και ανώνυμοι Πειραιώτες και αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες την υποψηφιότητα του.

Σύμφωνα πάντα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θεωρείται άνθρωπος που μπορεί να υπερβεί τις διαχωριστικές γραμμές Αριστεράς-Δεξιάς και να αξιοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις της πόλης.

Πιέσεις από Σεραφείμ

Σύμμαχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, ο οποίο φέρεται να παρότρυνε τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού  να «ριχτεί» στην αυτοδιοικητική μάχη  ενώ και αρκετοί εφοπλιστές οι οποίοι και έχουν τα γραφεία τους στον Πειραιά, αλλά και άνθρωποι από τον εμπορικό σύλλογο της πόλης είναι υπέρ της υποψηφιότητάς του.

 

About kymaeditor

Check Also

Νέα γκράφιτι στα Σχολεία του Ρέντη και της Νίκαιας

Γκράφιτι δημιουργήθηκαν τις τελευταίες λίγες εβδομάδες στις προσόψεις του 4ου Νηπιαγωγείου Ρέντη και των Δημοτικών …