Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για έλλειψη γιατρού και ακτοπλοϊκής σύνδεσης παραιτήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Τήλου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί από την έλλειψη γιατρού και ακτοπλοϊκής σύνδεσης οδήγησαν το Δημοτικό Συμβούλιο της Τήλου σε παραίτηση χθες το πρωί.

Η δήμαρχος της Τήλου  κ. Μαρία Καμμά σημειώνει: «ο γιατρός φεύγοντας από το νησί μας και μη έχοντας σε ποιον να αφήσει τα κλειδιά των ιατρείων τα παρέδωσε στο Δήμο. Ενας Δήμος όμως χωρίς δημοτικό συμβούλιο μιας και αυτό παραιτήθηκε σήμερα… Και αναρωτιέμαι τελικά η Τήλος και όλα τα μικρονήσια που ουσιαστικά αποτελούν τα σύνορα όχι μόνο της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης, μας ενδιαφέρουν; Θελουμε να ειναι κατοικημένα ή γουστάρουμε να δημιουργήσουμε πολλές γκρίζες ζώνες; Ποιος μπορεί άραγε να μας πει ναι; »

Η κυρία Καμμά διερωτάται ακόμα «η Τήλος έμεινε χωρίς δικό της πλοίο, χωρίς γιατρό, τι άλλο άραγε έχει σειρά να μας τελειώσει;;;».
Η ανάρτηση της δημάρχου στο facebook συνοδεύονταν και από μια φωτογραφία των κλειδιών που άφησε ο γιατρός.

Τελικά η ακριτική Ελλάδα έχει ακόμα αντανακλαστικά και φιλότιμο.Όσο για τους πολιτικούς της κεντρικής εξουσίας ίσως σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν ούτε να προσδιορίσουν  γεωγραφικά ακριτικούς τόπους  της Ελλάδας, όχι να γνωρίζουν σε τι συνθήκες ζουν οι κάτοικοι τους!

About kymaeditor

Check Also

ΕΛΑΣ: Ενημέρωση σχετικά με νέα ψευδεπίγραφη – απατηλή ιστοσελίδα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των επιτήδειων να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες, με διακινούμενη ψευδεπίγραφη – απατηλή ιστοσελίδα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *