Σε έξαρση το παρεμπόριο στον Πειραιά

Η συνεργασία για την πάταξη του παρεμπορίου ήταν το θέμα της συνάντησης που πραγματοποίησε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον νέο επικεφαλής της Διεύθυνσης της Αστυνομίας Πειραιά, ταξίαρχο Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη στα γραφεία του.

Οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, επικεντρώθηκαν στην έξαρση του παρεμπορίου ως επακόλουθο του ελλιπή ελέγχου που προκύπτει από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και καταθέτοντας την ανησυχία του εμπορικού κόσμου ζήτησαν την εντατικοποίηση των ελέγχων, για την πάταξη της παράνομης αυτής δράσης. Επίσης, αναφέρθηκαν στο πρόβλημα της παραβατικότητας, της επαιτείας, αλλά και στο θέμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, συμφωνήθηκε ότι η προσπάθεια καταπολέμησης του παρεμπορίου είναι μονόδρομος και κοινωνική ευθύνη προς τους πολίτες, καθώς και ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, μέσω συντονισμένης δράσης και αποτελεσματικής άσκησης ελέγχων.

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Τροποποιήσεις στη γραμμή 1 του μετρό και στη γραμμή 7 του τραμ

H ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό  πως με εντολή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, λόγω διεξαγωγής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *