Σε αναζήτηση στέγης η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά

Σε αναζήτηση στέγης βρίσκεται η Περιφέρεια Πειραιά αφού η  Περιφέρεια Αττικής προχώρησε στην προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση κτιρίου, που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και τις κοινές υπηρεσίες με την Περιφερειακή Ενότητας Νήσων.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι διάσπαρτες σε επτά μισθωμένα κτίρια σε διάφορα σημεία του Πειραιά. Με τη συγκέντρωσή τους σε ένα κτίριο, το οποίο επιπλέον θα έχει εύκολη προσβασιμότητα σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα, όπως έχει επισημάνει ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, θα εξοικονομηθούν χρήματα από τα καταβαλλόμενα ενοίκια, καθώς υπολογίζεται, με βάση τις τιμές της αγοράς, ότι θα έχει μείωση της τάξης του 50% το ποσό, που πληρώνει, έως τώρα.

Επίσης θα υπάρξει οργανωτική και λειτουργική αναβάθμιση του συνόλου των υπηρεσιών και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Σύμφωνα με τη διακήρυξη, που έχει αναρτηθεί και στην ηλεκτρονική σελίδα της Περιφέρειας Αττικής (http://www.patt.gov.gr) το κτίριο θα πρέπει να βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Πειραιά, σε περιοχή κοντά στο κεντρικό λιμάνι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των νησιωτών. Επίσης, αποτελεί προϋπόθεση να διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για τα αρχεία των υπηρεσιών και χώρους στάθμευσης.

Η μίσθωση θα είναι διάρκειας 9 ετών και το μίσθωμα θα είναι σταθερό για τα πρώτα δύο χρόνια, ενώ στη συνέχεια θα αναπροσαρμόζεται, κάθε χρόνο, με βάση την ετήσια μεταβολή του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή. Η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών εκπνέει στις 16 Απριλίου 2015.

About kymaeditor

Check Also

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ από τον Δήμο Γλυφάδας στις 23 Μαρτίου

Είναι η τρίτη μιας σειράς δράσεων οι οποίες διοργανώνονται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *