Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο.

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί για μία ακόμη φορά η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο με την οδό Στουρνάρη και τμήμα της οδού Πατησίων κλειστές.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην περιοχή  των Εξαρχείων μετά το τέλος της πορείας που έκαναν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από το Μοναστηράκι προς το Σύνταγμα, με αίτημα την απελευθέρωση κρατουμένων για τρομοκρατικές ενέργειες.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι γύρω στις 6 το απόγευμα και μετά τις 7 πραγματοποίησαν πορεία η οποία πέρασε από την κάτω πλευρά του Συντάγματος και στη συνέχεια διασπάστηκε σε δύο τμήματα, εκ των οποίων το ένα κατευθύνθηκε προς την Ομόνοια και διαλύθηκε ενώ ο κύριος όγκος κατευθύνθηκε στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιές σε κάδους στην πλατεία και στους γύρω δρόμους ενώ πυρπόλησαν και δύο αυτοκίνητα στη οδό Στουρνάρη και στη γωνία της οδού Ναυαρίνου με τη  Χαριλάου Τρικούπη.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών επιτέθηκε και κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη πετώντας πέτρες και σπάζοντας τα τζάμια στην είσοδο του κτηρίου ενώ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα τρόλει στην οδό Πατησίων.

Τα επεισόδια αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας και ενδιάμεσους φυσικά τους κατοίκους και τους εμπόρους του Κέντρου της Αθήνας που βρίσκονται για μια ακόμη φορά σε δεινή θέση.

About kymaeditor

Check Also

Δ. Μιχαηλίδου: Το ενδιαφέρον μας είναι εστιασμένο στην υγεία και στην ασφάλεια της 14χρονης

«Το ενδιαφέρον όλων μας αυτήν τη στιγμή είναι εστιασμένο στην έφηβη κοπέλα, στην υγεία και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *