Σημαντική ενίσχυση της Π.Ε. Πειραιά στις φυλακές Κορυδαλλού

Σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά που προχωρά στην ενίσχυση των φυλακών Κορυδαλλού. Με δεδομένες τις ελλείψεις που υπάρχουν, σε εξοπλισμό,  στο σωφρονιστικό κατάστημα, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεννόηση με εκπρόσωπο των Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) εξασφάλισε, σε πρώτη φάση, στρώματα από κρουαζιερόπλοιο 

Η συνεργασία, αυτή, μεταξύ της Π.Ε. Πειραιά, της Διοίκησης του συγκροτήματος των φυλακών και των παραπάνω φορέων θα συνεχιστεί προκειμένου να εξασφαλιστεί, το επόμενο διάστημα, επιπλέον εξοπλισμός από πλοία, ο οποίος μπορεί να είναι χρήσιμος για την κάλυψη των πολύπλευρων αναγκών των φυλακών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης θα επιδιώξει να διευρυνθεί αυτή τη συνεργασία με την συμμετοχή και άλλων φορέων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Γι’ αυτό τον λόγο, έστειλε επιστολή σε επαγγελματικούς φορείς της περιοχής και τους ενημέρωσε γι’ αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες, που υπάρχουν ώστε να διατεθεί εξοπλισμός για την κάλυψη των τεράστιων αναγκών του συγκροτήματος των φυλακών Κορυδαλλού (νοσοκομείο, ψυχιατρείο, δικαστική φυλακή και γυναικεία φυλακή).

About kymaeditor

Check Also

Γλυφάδα: Σύλληψη 33χρονου με βαρύ οπλισμό

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες  18-6-2024, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *