Σκέψεις στον ΣΥΡΙΖΑ για δημιουργία δικτύου μικρών περιφερειακών τραπεζών

Σκέψεις για δίκτυο περιφερειακών τραπεζών για την περιφερειακή ανάπτυξη έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμρωνα με όσα είπε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Πιο συγκεκριμένα, θετικός στην προοπτική ίδρυσης μίας επενδυτικής τράπεζας, η οποία όπως σημείωσε θα μπορούσε να έχει ως κορμό το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, εμφανίστηκε ο υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών σε ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στο ΤΕΕ.

Παράλληλα, ο κ. Δραγασάκης επεσήμανε ότι επί τάπητος στην Κουμουνδούρου βρίσκεται και η δημιουργία δικτύου μικρών περιφερειακών τραπεζών, ώστε να συμβάλλουν στην περιφερειακή ανάπτυξη και τη νεανική επιχειρηματικότητα.
Αναφερόμενος στο φλέγον θέμα των «κόκκινων» δανείων, ο κ. Δραγασάκης διευκρίνισε ότι σημαντικές λύσεις θα δώσει η διαγραφή χρεών, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό προς συζήτηση το ύψος των διαγραφών.
«Μπορούμε να έχουμε διαγραφές χρεών, με κοινωνικά κριτήρια ή για λόγους απλούστευσης των διαδικασιών σε περιπτώσεις υπεριλήκων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

About kymaeditor

Check Also

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Σε επιφυλακή η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *