Στήριξη «Ανεξάρτητων Πολιτών» σε Σαλαλέ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής το πρόσωπου του κ. Σαλαλέ επιλέχτηκε ύστερα από σειρά συναντήσεων καθώς : «Διαπιστώσαμε ότι οι προθέσεις, οι στόχοι, οι προτεραιότητές του και η αντίληψή του διασφαλίζουν πλήρως τις στοχεύσεις της κίνησής μας για έναν καλύτερο Δήμο, στοιχεία που δεν διασφαλίζουν οι άλλες υποψηφιότητες.

Με αυτά τα δεδομένα η Συντονιστική Επιτροπή της κίνησης αποφάσισε ομόφωνα τη συνεργασία της με τον Χρήστο Σαλαλέ και με την Δημοτική Παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής διατηρώντας ενεργή στο ακέραιο την Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Ανεξάρτητοι Πολίτες» η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με προγραμματικές αρχές και πρόσωπα στην παράταξη του Χρήστου Σαλαλέ.

Μετά την ομόφωνη αυτή απόφαση με δική του πρωτοβουλία ο υποδειχθείς δήμαρχος από την κίνηση Νίκος Αντωναράκης αποσύρει την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δήμαρχος, συμμετέχοντας ο ίδιος και μέλη της κίνησης ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στον Συνδυασμό του Χρήστου Σαλαλέ, δίνοντας το μήνυμα ότι το καλό του Δήμου βρίσκεται πάνω από θεμιτές προσωπικές φιλοδοξίες.»

Η επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας Σαλαλέ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο Κερατσινίου Α. Σαμαράκης.

About kymaeditor

Check Also

Θερμαινόμενοι χώροι στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου (22/1 – 28/1)

Με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από το ψύχος …