Στήριξη «Ανεξάρτητων Πολιτών» σε Σαλαλέ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής το πρόσωπου του κ. Σαλαλέ επιλέχτηκε ύστερα από σειρά συναντήσεων καθώς : «Διαπιστώσαμε ότι οι προθέσεις, οι στόχοι, οι προτεραιότητές του και η αντίληψή του διασφαλίζουν πλήρως τις στοχεύσεις της κίνησής μας για έναν καλύτερο Δήμο, στοιχεία που δεν διασφαλίζουν οι άλλες υποψηφιότητες.

Με αυτά τα δεδομένα η Συντονιστική Επιτροπή της κίνησης αποφάσισε ομόφωνα τη συνεργασία της με τον Χρήστο Σαλαλέ και με την Δημοτική Παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής διατηρώντας ενεργή στο ακέραιο την Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Ανεξάρτητοι Πολίτες» η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με προγραμματικές αρχές και πρόσωπα στην παράταξη του Χρήστου Σαλαλέ.

Μετά την ομόφωνη αυτή απόφαση με δική του πρωτοβουλία ο υποδειχθείς δήμαρχος από την κίνηση Νίκος Αντωναράκης αποσύρει την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δήμαρχος, συμμετέχοντας ο ίδιος και μέλη της κίνησης ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στον Συνδυασμό του Χρήστου Σαλαλέ, δίνοντας το μήνυμα ότι το καλό του Δήμου βρίσκεται πάνω από θεμιτές προσωπικές φιλοδοξίες.»

Η επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας Σαλαλέ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο Κερατσινίου Α. Σαμαράκης.

About kymaeditor

Check Also

Νέα γκράφιτι στα Σχολεία του Ρέντη και της Νίκαιας

Γκράφιτι δημιουργήθηκαν τις τελευταίες λίγες εβδομάδες στις προσόψεις του 4ου Νηπιαγωγείου Ρέντη και των Δημοτικών …