Στήριξη δύο δικηγόρων του Πειραιά στο Θ. Δρίτσα

Οι Δικηγόροι Πειραιά, Δημήτρης Μελιδης και Μιχάλης Διαθεσόπουλος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα για συστράτευση όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων της πόλης, δηλώνουν τη στήριξή στον Αγώνα του και στην Παράταξή του, Λιμάνι της Αγωνίας ΠΕΙΡΑΙΑΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, που διεκδικεί ένα Δημοκρατικό Πειραιά με συμμετοχικές διαδικασίες.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Ένα Πειραιά με ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες, ένα Πειραιά που ανήκει στους Δημότες του, μία Πόλη που θα βγει από την αφάνεια και το τέλμα στο οποίο οι συντηρητικές δυνάμεις την έχουν καταδικάσει επί δεκαετίες.

Εκπροσωπώντας μια ευρύτερη κίνηση νέων επιστημόνων και δημοκρατικών πολιτών, μεγαλώσαμε, ζούμε και εργαζόμαστε στον Πειραιά, ανήκουμε στη γενιά των τριαντάρηδων που πληρώνει με το βαρύτερο τίμημα τις συνέπειες της κρίσης και προερχόμαστε απευθείας από την Κοινωνία των Πολιτών, την Κοινωνία της Δουλειάς, τη Κοινωνία όσων δεν υπέκυψαν στο δίλημμα «παραίτηση ή συνθηκολόγηση».

Ο Θοδωρής Δρίτσας αποτελεί προσωπικότητα η οποία αδιαμφισβήτητα έχει κερδίσει την εκτίμηση των πολιτών του Πειραιά, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν, ως επαγγελματίας, δημοτικός σύμβουλος και βουλευτής έχοντας επιδείξει σοβαρότητα, ήθος, ευθύτητα και υπευθυνότητα, αυτοδιοικητική εμπειρία και βαθιά γνώση των προβλημάτων της πόλης. Θα αγωνιστούμε στο πλευρό του για να πάρουμε πίσω όσα μας ανήκουν και να χτίσουμε ένα μέλλον με όραμα, προοπτική και ανάπτυξη για τον Πειραιά και την παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας».

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *