Στο πλευρό των άστεγων στέκεται το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά αφού αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκστρατεία που γίνεται από πολλούς φορείς για τη συγκέντρωση των απαραίτητων τροφίμων για την επιβίωση των άστεγων και κοινωνικά αποκλεισμένων συνανθρώπων μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. στην τελευταία του συνεδρίαση 9/03/2015 έθεσε μια βασική προτεραιότητα για το διάστημα που τρέχει μέχρι το Πάσχα. Αποφάσισε να συμμετάσχει με όσες δυνάμεις διαθέτει στην εκστρατεία που γίνεται από πολλούς ευαισθητοποιημένους φορείς στη συγκέντρωση των απαραίτητων τροφίμων για την επιβίωση των κοινωνικά αποκλεισμένων συνανθρώπων μας.
Η κρίση που διατρέχει την ελληνική κοινωνία και επικράτεια δεν θα είναι περαστική κατά πως φαίνεται και η εγρήγορση όλων μας είναι μάλλον απαραίτητη για να μην βλέπουμε περισσότερα θύματα σε ελληνικές οικογένειες και μεμονωμένα άτομα.
Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα που είναι πλέον απαραίτητα για τις στοιχειώδεις ανάγκες των συνανθρώπων μας που αδυνατούν να τα αγοράσουν:
1. Ζυμαρικά
2. Ρύζι
3. Όσπρια
4. Γάλα Εβαπορέ
5. Ζάχαρη
6. Λάδι
7. Άλλα τρόφιμα μακράς διάρκειας
Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου, Δημοσθένους 2 στον “Πύργο” του Πειραιά 1ος όροφος, από Δευτέρα 16 Μαρτίου μέχρι Δευτέρα 6 Απριλίου 2015. Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα & Τετάρτη 6 – 9 μ.μ., τηλ. 210-4171009.
Υπεύθυνοι για τη συγκέντρωση των τροφίμων:
1. Νίκος Χούμας 6973315994
2. Γιώργος Τριχάκης 6971726984
3. Γιώργος Συντιχάκης 6947505361