“Στηρίζουμε τις προσπάθειες του Δήμου και το έργο του Μώραλη”

Στο πλευρό του δήμου Πειραιά στέκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο της παρουσίασης του οδηγού «Προορισμός Πειραιάς» που έγινε την Δευτέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρινάκη

Η τοποθέτησή του στο πλαίσιο της παρουσίασης του οδηγού «Προορισμός Πειραιάς»: «Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που πρέπει να την αγκαλιάσουν όλοι στον Πειραιά για να μπορέσουμε να προβάλλουμε την πόλη σε όλο τον κόσμο. Τα 2.5 εκατομμύρια τουρίστες που φτάνουν κάθε χρόνο στον Πειραιά πρέπει να ξέρουν τι είναι ο Πειραιάς, τις φυσικές του ομορφιές, που να πάνε, να περπατήσουν την πόλη.

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα πιστεύω ότι θα αλλάξει η τοπική οικονομία. Είναι κάτι για το οποίο είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα το πράξουμε. Σήμερα κάναμε το αυτονόητο πράξη. Πιστεύω ότι ο Πειραιάς έχει πολύ μεγάλες προοπτικές και είναι ένας μοναδικός προορισμός. Αυτή η προσπάθεια πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία.

Έχουμε κάνει πολλά, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας το εξηγήσουν, δεν χρειάζεται να μιλώ εγώ για αυτό. Με τον Ολυμπιακό προσπαθούμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες του Δήμου και το έργο του Δημάρχου. Αυτό που χρειάζεται είναι να βοηθήσουν και άλλοι άνθρωποι σε αυτή την προσπάθεια, σύλλογοι, επιχειρηματίες και εταιρίες για να μπορέσει και η Δημοτική Αρχή να πράξει αυτά που έχει δεσμευτεί».

About kymaeditor

Check Also

Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για Χρήστου και Μακρυγιάννη

Νέο 1-2 για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης. ο Απόστολος Χρήστου και ο Βαγγέλης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *