Στη θεμελίωση της Ραλλείου Σχολής στον Πειραιά ο Γιάννης Σγουρός

«Τολμάμε να ξεκινούμε, και το πιο σημαντικό, να ολοκληρώνουμε έργα, που άλλοι εξαγγέλλουν κατ’ επανάληψη, αλλά τα αφήνουν να μετατρέπονται σε φαντάσματα ή σε ανολοκλήρωτα γεφύρια της Άρτας.

Έτσι και η Ράλλειος, ένα σύμβολο για τον Πειραιά, μια προσδοκία χρόνων και κυρίως ένα επιβεβλημένο και αναγκαίο έργο υποδομής για την παιδεία μας, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα», ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στην ομιλία του κατά την τελετή θεμελίωσης της Ραλλείου Σχολής στον Πειραιά.

Το έργο εντάχθηκε στο ΠΕΠ Αττικής τον Αύγουστο του 2012, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015, και να λειτουργήσει αμέσως μετά

Ο κ. Σγουρός αναφέρθηκε στη συνέχεια αναλυτικά στο πρόγραμμα κατασκευής και εξοπλισμού σχολείων που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στην Περιφέρεια Αττικής με στόχο την εξάλειψη της απογευματινής βάρδιας σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στην Αττική και τη φοίτηση των παιδιών σε σύγχρονα, υψηλών προδιαγραφών σχολεία.

Στην τελετή θεμελίωσης τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, υποψηφίων Δημάρχων των Πειραιά, Δημοτικών Συμβούλων, υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων και κατοίκων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση στο Άλσος Αγίου Φιλίππου

Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση  διοργανώθηκε χθες από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη ενώ  συμμετείχαν μέλη της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *