Στη Μητρόπολη Πειραιά και συνάντηση με Σεραφείμ οι Μώραλης- Μαρινάκης

Επίσκεψη στη Μητρόπολη Πειραιά και συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σεραφείμ είχαν την Παρασκευή οι Γιάννης Μώραλης και Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Σεραφείμ, παρουσίασαν την ολοκληρωμένη πρότασή του συνδυασμού για την ανάπτυξη της πόλης, την καταπολέμηση της ανεργίας, ένα δίκτυο κοινωνικών υποδομών, καθώς και για μια σειρά συνεργειών με την Πειραϊκή Εκκλησία για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους όλες τις πτυχές του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργο της Μητρόπολης και από κοινού συμφώνησαν να έχουν μια συνεχή συνεργασία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Ο κ. Μώραλης εξήρε το σημαντικό κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Πειραιώς, που βοηθά σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τονίζοντας ότι: «Την επόμενη ημέρα των εκλογών, στη διάρκεια της δικής μας Δημαρχιακής θητείας, επιζητούμε και αναμένουμε την πνευματική και ουσιαστική στήριξη του Σεβασμιωτάτου, με ιδέες, προτάσεις και δράσεις που έχει τόσο ανάγκη η Πειραϊκή κοινωνία».

About kymaeditor

Check Also

Εντείνεται η προβολή της Πάρου στα διεθνή ΜΜΕ

Σε εκστρατεία προβολής του νησιού έχει επιδοθεί ο Δήμος Πάρου, μέσω επαφών με επαγγελματίες του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *