Στις 12 Ιουνίου ξεκινά η 29η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Ανοίγει και φέτος τις πύλες της, η 29η Έκθεση Βιβλίου στον Πειραιά. Η Έκθεση που διοργανώνεται από το Σύλλογο Βιβλιοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 έως και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στο Πασαλιμάνι.

Η Γιορτή Βιβλίου στον Πειραιά, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις της περιφέρειας και αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της περιοχής.

Τη φετινή χρονιά, η Έκθεση Βιβλίου διοργανώνεται με την συμμετοχή πολλών εκδοτικών οίκων και βιβλιοπωλών από όλη την Ελλάδα.

Συνδυάζοντας μια βόλτα στην πιο γραφική, αλλά και πιο κοσμοπολίτικη συνάμα, μαρίνα του Πειραιά, οι χιλιάδες επισκέπτες καθώς και οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκδότες και τους βιβλιοπώλες για τις νέες και παλαιότερες εκδόσεις, ξεκινώντας το ταξίδι τους στον κόσμο της γνώσης και της ψυχαγωγίας.

Στα πλαίσια λειτουργίας της Έκθεσης Βιβλίου έχουν προγραμματιστεί σειρά εκδηλώσεων όπως παρουσιάσεις βιβλίων και συζητήσεις.

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 19:00 έως τις 23:00 καθημερινά και σαββατοκύριακα.

About kymaeditor

Check Also

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών: Δέκα μέρες γεμάτες μουσική στις Σπέτσες

Ένα καταιγιστικό 10ημέρο εντατικών Masterclasses σύνθεσης και διεύθυνσης ορχήστρας. Φέτος, από τις 26 Αυγούστου έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *