Στις 25 Μαϊου ξεκινούν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς σε Κερατσίνι- Δραπετσώνα

Από την Δευτέρα 25 Μαΐου αρχίζει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την εγγραφή ή επανεγγραφή στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο Δημαρχείο του Κερατσινίου, Ελ. Βενιζέλου 200 και ώρες 8.30 – 13.30.

Για την αξιολόγηση των αιτήσεων, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε νέο πίνακα μοριοδότησης (επισυνάπτεται από κάτω) με κριτήρια τη διαφάνεια, την δικαιοσύνη και την καλύτερη εξυπηρέτηση των οικογενειών, ενώ για πρώτη φορά αποφασίστηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης των αιτήσεων ν’ απαρτίζεται αποκλειστικά από υπαλλήλους του Δήμου χωρίς την συμμετοχή πολιτικών προσώπων. Στο πλαίσιο της διαφάνειας, ο πίνακας μοριοδότηση είναι διαθέσιμος στους γονείς, ώστε να μπορούν και οι ίδιοι να υπολογίζουν εκ των προτέρων τα μόρια που συγκεντρώνουν με βάση τα δικαιολογητικά τους.

About kymaeditor

Check Also

Επιπλέον δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς-Πόρος

Με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Σταύρου Βοϊδονικόλα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *