Στον Λέανδρο Ρακιντζή ο Ψινάκης για το οικονομικό σκάνδαλο στο Δήμο Μαραθώνα- Καταθέτει φάκελο την Δευτέρα

 Τον γενικό  επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος Μαραθώνα στη σαραντάλεπτη συνομιλία που είχε μαζί του, τον ενημέρωσε για το οκονομικό σκάνδαλο  στο δήμο, από τη στιγμή που ανέλαβε και  εξερχόμενος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, σημειώνοντας ότι τον περιμένει ο εισαγγελέας στο δήμο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εν λόγω καταγγελίες έγιναν από δημοτικό υπάλληλο, σύμφωνα με τον οποίο, λίγες μέρες πριν αναλάβει τα καθήκοντά της η νέα δημοτική αρχή, ξηλώθηκαν  όλοι οι σκληροί δίσκοι από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του οικονομικού τμήματος του δήμου.

Από την πλευρά του, ο κ. Ρακιντζής είπε: “Ο κ. Ψινάκης ζήτησε τη βοήθειά μου για εκκρεμείς οικονομικές και διοικητικές υποθέσεις που αφορούν στο δήμο Μαραθώνα και οι οποίες ελέγχονται. Θα διατάξω έλεγχο. Ήταν σημαντική η συνεργασία”.

Ερωτηθείς εάν ο δήμαρχος Μαραθώνα του έδωσε στοιχεία, απάντησε: “Υποσχέθηκε ότι τη Δευτέρα θα μου φέρει σχετικό φάκελο”.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει προχωρήσει στην ανάκτηση του υλικού που είχε σβηστεί από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του οικονομικού τμήματος του δήμου Μαραθώνα, θέμα που ανέκυψε, μετά την καταγγελία δημοτικού υπαλλήλου.

 

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Πορεία υλοποίησης έργων σε Κύθηρα-Αντικύθηρα

Τα έργα υποδομών και ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Κυθήρων – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *