Στον Πειραιά, ο διαγωνισμός για τη γαλάζια ανάπτυξη «BlueGrowth Piraeus»

Τον διαγωνισμό καινοτομίας «BlueGrowth Piraeus», θα υποδεχτεί για 5η συνεχή χρονιά ο Πειραιάς που θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 17:30, στην κεντρική σκηνή «Δημήτρης Ροντήρης» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Ο 5ος διαγωνισμός «BlueGrowth Piraeus» είναι μια πρωτοβουλία του δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την Aephoria και έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στην κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους συμβούλους του «BlueGrowth» και το κοινό, ενώ η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις δημοφιλέστερες ιδέες. Οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες και σε ένα δίκτυο ανθρώπων της γαλάζιας οικονομίας, καθώς και ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης, σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, με την υποστήριξη της Aephoria και του BlueGrowth.
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του δήμου Πειραιά και επικεφαλής του θεσμού θαλάσσιας καινοτομίας «BlueGrowth Piraeus», Πέτρος Κόκκαλης, σε δήλωσή του επεσήμανε πως το όραμα του «BlueGrowth», είναι να εμπνεύσει τη νέα γενιά των επιχειρηματιών να δημιουργήσουν μία βιώσιμη ανάπτυξη σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο στο χώρο της γαλάζιας οικονομίας.
«Στόχος μας είναι η ημέρα μετά τον διαγωνισμό, να αποτελέσει την αρχή για μια νέα ιδέα, η οποία θα ενσαρκώνει την ουσία και το πραγματικό νόημα του BlueGrowth: αυθεντικότητα, δημιουργικότητα, καινοτομία και συνεργατικότητα» επισήμανε ο κ. Κόκκαλης, σημειώνοντας πως η ομάδα του BlueGrowth, μαζί με την Aephoria και τη «δεξαμενή» Μεντόρων, θα βρίσκεται στη διάθεση των συμμετεχόντων για οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόκληση παρουσιαστεί.
Η υποβολή προτάσεων από το ενδιαφερόμενο κοινό, στον 5ο διαγωνισμό Blue Growth, μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: www.bluegrowth.gr, έως τις 12 Νοεμβρίου.

About kymaeditor

Check Also

Κινητοποίηση εργαζομένων στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Κινητοποίηση μπροστά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης σε εργολάβους της φύλαξης, της σίτισης και της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *