Στους 38 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος!

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή επιπλέον  άνοδο και στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά, θα φθάσει κατά τόπους τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στις ευπαθείς ομάδες και προτείνεται να παραμένουν σε κλιματιζόμενους χώρους, να καταναλώνουν ελαφρά γεύματα και πολλά υγρά.

 

About kymaeditor

Check Also

Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα, εντοπισμός της σορού του στην Ηλεία

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές του Κατάκολου, της Κυπαρισσίας, της Πύλου και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *