Στο πλευρό των ατόμων με άτομα με αναπηρία Μώραλης- Μαρινάκης

Στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία βρέθηκαν οι Γιάννης Μώραλης και Βαγγέλης Μαρινάκης σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ΟΛΠ.  Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά  και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, συζήτησαν με τους συμπολίτες μας με αναπηρία, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους και αντάλλαξαν εμπειρίες και προτάσεις που θα δώσουν λύσεις στα εμπόδια που συναντούν στην καθημερινότητά τους. 

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, έχει δεσμευτεί για μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων τη δημιουργία Βρεφονηπιακού και παιδικού σταθμού για ΑμεΑ, την παροχή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης στις οικογένειές τους και την παροχή κινήτρων στους επαγγελματίες ώστε να δημιουργούν χώρους προσβάσιμους σε ΑμεΑ.

Μώραλης: Είναι προσωπική μου δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την επικοινωνία

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Το πρώτο μας μέλημα ήταν να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις ανάγκες των ανθρώπων με ειδικά χαρίσματα. Μετά από μια στενή συνεργασία με γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς, καταρτίσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα περιβάλλον σεβασμού, φροντίδας και ασφάλειας. Είναι προσωπική μου δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την επικοινωνία και ότι θα είμαστε κοντά σας από την πρώτη στιγμή».
Ο κ. Μώραλης ανέφερε επίσης ότι τα  10 νέα mini bus που θα δρομολογηθούν άμεσα για τη δημοτική συγκοινωνία θα διαθέτουν  ράμπες για ΑμεΑ.

 

Μαρινάκης: Θα είμαστε δίπλα σας

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του ανέφερε: «Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις για τα Άτομα με Αναπηρία αποτελούν κεντρικό πυρήνα του προγράμματός μας. Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις. Θα είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε μαζί όλα αυτά που απαιτούνται, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε σωστή Δημοτική Αρχή. Θα δώσουμε λύσεις».

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *