Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην ενημερωτική καμπάνια του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κοραή.
Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σακχάρου σε εκατοντάδες Πειραιώτες και διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό για τη νόσο.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:
«Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων κινείται στη σωστή κατεύθυνση καθώς οι δημότες της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εξεταστούν δωρεάν για το σάκχαρο. Υπάρχει μια στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου Πειραιά και Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων.
Ο Πειραιάς έχει ανάγκη από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική η ενημέρωση και η πρόληψη του κόσμου. Στηρίζουμε τέτοιου είδους δράσεις και θα είμαστε κοντά σε παρόμοιες πρωτοβουλίες, με στόχο να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις οι οποίες στοχεύουν στην ενημέρωση των Πειραιωτών πάνω σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην υγεία».