Στο πλευρό των οικογενειών που πλήττονται από την κρίση ο Κορυδαλλός

Ο Δήμος Κορυδαλλού, το φεστιβάλ “Τα Παιδιά Πάνε cinema” και το Cine Παράδεισος στηρίζουν τις οικογένειες που πλήττονται από την κρίση και αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα παιδιά τους.

Tο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου στις 17.00 και 19.00 στο Cine Παράδεισος (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα) θα προβληθεί το υπέροχο Free Birds (μεταγλωττισμένο) με αποκλειστικό στόχο την συγκέντρωση σχολικών ειδών. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα παιδιά, ενώ οι γονείς έχουν σαν υποχρέωση να φέρουν Σχολικά είδη. Την συλλογή και την διανομή και την συμπαραγωγή της εκδήλωσης έχει ο Δήμος Κορυδαλλού, ενώ διοργανωτές είναι η Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού και το Cine Παράδεισος.
Στοιχεία προβολής: Ταινία FREE BIRDS- Ώρες /Ημέρες Σάββατο- Κυριακή 20-21 Σεπτεμβρίου 17.00 και 19.00.
Ο Ρέτζι είναι μια έξυπνη κι αιρετική στις απόψεις της γαλοπούλα, η οποία αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον μεγαλόσωμο, θαρραλέο και άμυαλο Τζέικ σε ένα περιπετειώδες ταξίδι πίσω στο 17ο αιώνα, με σκοπό την αλλαγή του παραδοσιακού μενού της Ημέρας των Ευχαριστιών.

About kymaeditor

Check Also

“Φορτίζω παντού” για Πέραμα, Κερατσίνι και Σαλαμίνα

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Περάματος κ. Γιάννης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *