Στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων Πειραιωτών η ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, που αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Πειραιά, πάνω από 1000 οικονομικά αδύναμες οικογένειες παρέλαβαν, από τα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π., διατακτικές, με τις οποίες θα προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκεπτόμενος τα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και αφού συνεχάρη την Πρόεδρο κυρία Πασχαλίνα Καλαγιά – Καραμαλάκου για το έργο που επιτελεί στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θεώρησα καθήκον μου αυτές τις άγιες ημέρες να έρθω εδώ στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. να συγχαρώ την Πρόεδρο την κυρία Καλαγιά- Καραμαλάκου, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, τους χορηγούς που όλοι μαζί επιτυγχάνουμε να μην υπάρχει κανείς συνάνθρωπός μας, χωρίς την αγάπη μας. Και αγάπη σημαίνει σεβασμός στην αξιοπρέπεια. Σημαίνει επαρκής και αξιοπρεπής σίτιση, ικανοποιητική ποιοτική στέγαση, γιατρός, φάρμακα και εμβόλια για όλους. Αυτό σημαίνει κοινωνική πολιτική στον Πειραιά».

Δηλώσεις Π. Καλαγιά

Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Πασχαλίνα Καλαγιά –Καραμαλάκου, δήλωσε :

«Στεκόμαστε στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους. Προσφέραμε σε περισσότερες από 1000 οικογένειες διατακτικές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι. Εξυπηρετούμε πάνω από 3.000 οικογένειες στην πόλη μας.

Για μας είναι θέμα αρχής. Κανένας συνάνθρωπός μας χωρίς φαγητό, κρεβάτι να κοιμηθεί, γιατρό και φάρμακα.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους χορηγούς μας, που γίνονται αρωγοί στην προσπάθειά μας. Επίσης, ευχαριστώ πολύ τις εργαζόμενες, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές μας.

Εύχομαι καλή Ανάσταση, με αγάπη, αλληλεγγύη, υγεία και αισιοδοξία σε όλους τους συνανθρώπους μας».

About kymaeditor

Check Also

Σύλληψη δύο ατόμων για συμπλοκή νεαρών στη Νέα Ερυθραία

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 2-12-2023 στη Νέα Ερυθραία από αστυνομικούς …