Στο πλευρό των παιδιών η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς- 30η Γιορτή Νεολαίας το διήμερο 13 &14 Ιουνίου

Στο πλευρό των παιδιών στέκεται η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς εν όψει καλοκαιριού που ξεκίνησε επίσημα από την Δευτέρα. Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου  θα πραγματοποιηθεί η 30η Γιορτή Νεολαίας από την Μητρόπολη Πειραιά,  η οποία σηματοδοτεί την λήξη της Ιεραποστολικής περιόδου και την έναρξη των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της τοπικής Εκκλησίας.

Πιο συγκεκριμένα:Α) το Δημοτικό Σχολείο της Μητροπόλεώς μας οργανώνει θερινό πρόγραμμα στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά των Εκπαιδευτηρίων μας, αλλά και μαθητές άλλων σχολείων ηλικίας 6 – 12 ετών. Το πρόγραμμα, το οποίο χωρίζεται σε πέντε (5) περιόδους, περιλαμβάνει Αθλητικές και Εκπαιδευτικές δραστηριότητες και απευθύνεται σε παιδιά που γεννήθηκαν από το 2001 έως και το 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ( Πατρών 122 – 124, Πειραιάς) στο 210 46 10 915 και στο 210 46 19 932.

Β) Και φέτος θα λειτουργήσουν οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο Καπανδρίτι («Χριστιανούπολη») για τα αγόρια και στην Παιανία («Ουρανούπολη») για κορίτσια. Για περισσότερα από 30 χρόνια χιλιάδες , νέοι και νέες ζουν σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον πρωτόγνωρες εμπειρίες, κοινωνικοποιούνται, γνωρίζουν καλύτερα την πίστη και τη ζωή της Εκκλησίας μας και δημιουργούν φιλίες που ζεσταίνουν τις καρδιές και αντέχουν στο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 210 41 35 224

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Πειραιά: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου

Με λάμψη, φως και ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, ο Πειραιάς υποδέχεται τα Χριστούγεννα, την πιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *