Στο «χορό» των κινητοποιήσεων και η ΠΟΕ ΟΤΑ- Συμμετέχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Στο «χορό» των κινητοποιήσεων μπαίνει και η ΠΟΕ ΟΤΑ που θα σταθεί στο πλευρό της ΑΔΕΔΥ και θα συμμετάσχει στην απεργία-αποχή που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης και ξεκινά από την Παρασκευή 29 Αυγούστου.

Παράλληλα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης προαναγγέλλει ότι θα υπάρξει συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της την Τετάρτη και του γενικού συμβουλίου την Πέμπτη, προκειμένου η ΠΟΕ-ΟΤΑ να διαμορφώσει ιδιαίτερο πρόγραμμα αγωνιστικών δράσεων και κινητοποιήσεων για τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η πρώτη κινητοποίηση – την οποία, επίσης, έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ- θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, με πανελλήνιο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ, το οποίο θα ξεκινήσεις στις 18.00.

Τέλος, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους συλλόγους-μέλη της και τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση «να οργανώσουν και να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων και της τρόικας που οδηγεί σε διάλυση τις δημόσιες υπηρεσίες, σε κατάργηση τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά και χιλιάδες εργαζομένους στην απόλυση».

About kymaeditor

Check Also

ΥΠΕΝ:Συντονισμένες δράσεις κατά του παράνομου εμπορίου άγριων πτηνών

Εντατικούς ελέγχους στην ύπαιθρο της Σαντορίνης για να κατασταλεί το φαινόμενο της παράνομης παγίδευσης ωδικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *